Poante amuzante din comertul romanesc

Poante amuzante din comertul romanesc

Aparatul fotografic ne ofera posibilitatea de a suprinde si de a capta emotiile fiecarui moment petrecut alaturi de cei dragi. De asemenea, ne permite sa captam imaginea epocii si a generatiei in care traim. Nu degeaba se spune adesea ca o fotografie face mai mult decat o mie de cuvinte.

Raspandirea si diversificarea tehnologiei de productie fotografica ne-a facut sa vedem lumea dintr-o alta perspectiva. Fotografia ne-a permis sa devenim mai repede martori la evenimente care s-au intamplat la mii de kilometri distanta si sa ne bucuram de momentele surprinse.

Unul dintre domeniile de activitate din Romania care nu au scapat ochiului vigilent pasionat de fotografie este comertul. In continuare va vom face cunoscute cateva dintre cele mai interesante poze amuzante din peisajul comercial autohton.

Poze amuzante despre scoala

Reduceri pentru copii la bauturi… alcoolice. Intr-o reclama pe care o regasim intr-un magazin Carrefour Market se ofera o reducere importanta pentru cei care doresc sa inceapa anul scolar cu dreptul (sau stangul, depinde cum privim lucrurile). Oferta se refera la un cunoscut sortiment de bere cu lamaie, Ciuc Radler (4+2 gratuit). Suntem curiosi cati elevi s-au inghesuit sa profite de aceasta oferta nemaipomenita.

Uniforme scolare… decoltate. In cadrul unui centrul comercial se ofera posibilitatea elevilor sa isi achizitioneze ultimele modele de uniforme. Un vanzator grabit a postat chiar in fata afisului cu pricina mai multe modele din plastic imbracate sumar (+18). Coincidenta sau o noua strategie de vanzare? Ce parere ar avea profesorii daca elevele ar veni la orele de curs costumate astfel?

Un ghiozdan pentru… fani indecisi. Inchipuiti-va un ghiozdan albastru cu rosu pe care este inscriptionat numele Batman si imaginea lui Superman. Un producator chinez de ghiozdane a confundat numele supereroului din Metropolis, Superman, cu cel al eroului din Gotham, Batman? Sau viceversa? Sau nu s-a hotarat care erou este mai cunoscut si iubit de catre copiii care se duc zilnic la scoala?

Oricare ar fi adevarul, un lucru este clar, copilul dvs. va atrage cu siguranta privirile tuturor in prima zi de scoala cu un astfel de ghiozdan viu colorat.

Scoala este un mediu ostil. In ultima vreme ni se aminteste din ce in ce mai des cat de mult s-a schimbat scoala romaneasca. Reportajele despre altercatiile dintre elevi sunt la ordinea zilei. Comerciantul care a expus articolele despre care le vom prezenta in continuare suntem siguri ca nu a dorit sa ajunga autorul unei poze amuzante.

Din descrierea produsului reiese faptul ca aveti posibilitatea sa achizitionati manusi de box pentru copii rosii, la pretul de 19.99 Lei. Stati putin, copii rosii? Discriminare rasiala! Ceea ce nu stia comerciantul mioritic este faptul ca violenta afecteaza toate categoriile de copii, indiferent de varsta sau culoarea pielii.

Intre cateva baxuri de bere, o uniforma decoltata si un ghiozdan confuz nu ezitati sa va echipati copilul cu ultima editie de manusi de box. Paza buna trece primejdia rea, nu?

Articole si mesaje cu un caracter licentios

Nici o sarbatoare pascala fara oua. Un lucru este clar: comerciantul care face obiectul acestui segment s-a saturat sa asiste la ritualul specific sarbatarilor pascale de pipaire a oualor.

Mesajul postat peste o gramada de oua din ciocolata este cat se poate de clar: ,,Va rugam nu mai pipaiti ouale.” Suntem convinsi ca a pierdut razboiul cu hoardele de consumatori hotarati sa achizitioneze cele mai mari si mai rotunde oua prezente pe rafturile magazinului.

Articole pentru toaleta. Se spune ca reclama este sufletul comertului. Vanzatorul care a gandit descrierea pentru un sortiment de servetele prezente intr-un magazin oarecare suntem siguri ca a dorit doar sa fie explicit, nimic mai mult.

In descrierea produsului se precizeaza urmatoarele: ,,Servetele pentru c…r.” Pretul insolitului produs: 19.99 Lei. Suntem siguri ca a vandut o multime de servetele pentru aceasta importanta parte anatomica din alcatuirea fiecaruia dintre noi.

Revolutia din baie, mai aproape de consumator. In ultimul segment din cadrul acestui articol va prezentam pretul (54.99 Lei) si numele (Masa de cac…t fara priza) pentru ultima inventie bazata pe materialul minune, accesibil fiecaruia dintre noi. Din pacate nu este descris produsul. Poate fi folosit in viata cotidiana sau este destinat exclusiv utilizarii intr-un mediu controlat, in baie?

Oricare ar fi raspunsul, suntem siguri ca nimeni nu se astepta ca acest produs sa devina un nou caz in dosarul despre poze amuzante.

Imaginile hilare fac parte din viata noastra a tuturor. Indiferent de domeniul de activitate in care va manifestati aveti grija sa nu deveniti chiar dvs. subiectii urmatoarelor poze amuzante.