Termeni si conditii

Mai jos se afla politica de termeni si conditii utilizata de gafe.ro  pentru a va asigura o vizita cat mai sigura si mai placuta.

Se considera ca am capatat acordul deplin si total al vizitatorilor nostri asupra acestei politici odata cu accesarea altor sectiuni ale site-ului, iar daca nu sunteti de acord cu acestea sunteti somati sa parasiti de urgenta site-ul.

Informatiile furnizate de gafe.ro pot fi folosite fara nicio interdictie numai pentru uz personal. Este interzisa folosirea acestora pentru uz comercial iar orice trunchiere, reformulare sau reproducere totala sau partiala sunt cu desavarsire interzise, indiferent daca acestea sunt realizate in mediu electronic sau in print.

Informatiile furnizate de gafe.ro sunt de uz general si nu pot fi folosite in nicio situatie particulara. In cazul in care doriti sa folositi aceste informatii in anumite situatii personale, va sfatuim sa va adresati unor specialisti in domeniu.

Administratorul, editorii sau site-ul gafe.ro nu pot fi trasi niciodata la raspundere pentru eventualele daune ce si-ar putea face aparitia odata cu folosirea informatiilor de pe site, indiferent de locul, ocazia sau momentul in care acestea si-ar putea face aparitia.

Gafe.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra corectitudinii si a informatiilor prezente pe site, nu raspunde sub nicio forma asupra conformitatii acestora si isi rezerva dreptul de inlocui in orice moment informatiile afisate.