Poante balet copii

Poante balet copii

Dansul poate fi practicat la orice varsta, indiferent de sex, rasa, statut social sau situatie financiara. Baletul este unul dintre putinele stiluri de dans care fac exceptie de la aceasta regula. Daca se doreste obtinerea unor performante din partea celui care urmeaza lectii de balet este important sa inceapa antrenamentul de la o varsta cat mai frageda.

Copiii cu aptitudini pentru dans trebuie incurajati si sustinuti financiar de catre familie sa se antreneze in cadrul unei scoli de balet. Numai astfel se pot transforma mai tarziu in mandri dansatori, demni de admiratia intregii lumi.

Lumea dansului este plina de poante balet copii, de la cei mici, pana la cei mai in varsta. In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva dintre cele mai amuzante momente in care apar micii balerini.

Poante balet copii – despre (auto)control

Cand vine vorba despre balet primele cuvinte care ar trebui sa iti vina in minte sunt urmatoarele: eleganta, frumusete si gratie. Acest lucru se amplica cand protagonistii sunt fetite de 2 si 3 ani, imbracate in rochite multicolore.

Pentru una dintre fetitele de doi anisori primul spectacol de balet s-a transformat, de asemenea, in prima bataie intre fete. Unul dintre parintii prezenti la spectacolul dat de fetite a reusit sa captureze momentul incaierarii.

Se pare ca doua fetite au uitat pasii de dans si au inceput sa se imbranceasca. Apoi au inceput sa se loveasca peste maini, fapt ce a contribuit si mai mult la haosul general. Pana la interventia profesoarei de balet scandalagii nu s-au calmat.

Astfel, dansul micilor balerine pe melodia Somewhere Over the Rainbow (Undeva la capatul curcubeului) a devenit unul dintre cele mai vizualizate filmulete de pe YouTube. Filmuletul a reusit sa stranga milioane de vizualizari si a devenit rapid una dintre cele mai amuzante poante balet copii.

Despre coreografie

Baletul, ca orice dans, are nevoie de o coreografie. Succesul spectacolului depinde cele mai multe ori de autocontrolul dansatorilor si respectarea unei coreografii cat se poate de stricte. Daca un singur balerin nu este sincronizat cu restul grupului magia spectacolului dispare.

Nu acelasi lucru se poate spune despre un spectacol de balet tinut inainte de Craciun in care apar patru fetite de cativa anisori, costumate in rochite rosii. Recitalul a inceput o data cu primele acorduri din melodia I Saw Momma Kissing Santa Claus (Am vazut-o pe mama cand il saruta pe Mos Craciun) si dupa aproximativ doua minute s-a schimbat dramatic cand una dintre fetite s-a hotarat sa nu mai respecte coreografia.

In vreme ce trei dintre fetite se chinuiau sa urmeze indicatiile profesoarei de balet, a patra participanta s-a hotarat sa renunte abrupt la a mai urma indicatiile pentru dans. Acest fapt a dus la aparitia unei adevarate harababuri coreografice. Trei fetite dansau, iar a patra se ocupa cu orice altceva, mai putin dansul.

Chicotelile si rasetele din sala plina de parinti nu a facut decat sa amplifice haosul de pe scena, spre evidenta iritare a profesoarei, care la un moment dat a renuntat complet la a mai da indicatii coreografice fetitelor.

Filmarea buclucasului recital a strans deja cateva zeci de mii de vizualizari pe YouTube si a devenit rapid un nou caz amuzant de poante balet copii.

Baletul cere mult timp si sacrificii din partea celui care doreste sa urmeze aceasta forma de dans nobila. Tinerii care doresc sa devina balerini sunt mult mai predispusi la a crea momente vesele, hilare, adevarate poante balet copii, decat dansatorii profesionisti, ce vor incanta milioane de inimi de pe intreg mapamondul.