Cele mai mari gafe din timpul galelor premiilor Oscar

Cele mai mari gafe din timpul galelor premiilor Oscar

Un eveniment de tinuta trebuie realizat intotdeauna intr-o maniera impecabila. Invitatiile si confirmarile prezentei personalitatilor trebuie rezolvate din timp, sala va fi amenajata consultand designeri de renume, iar locatia aleasa va trebui sa intruneasca o serie de calitati.

Unul dintre cele mai importante evenimente anuale este gala pentru decernarea premiilor Oscar. Invitatii afiseaza tinute somptuoase, acoperirea din mass media este la cel mai inalt nivel, iar organizarea fara cusur este un fapt obisnuit.

Nu intotdeuna lucrurile merg insa asa cum isi doresc organizatorii, iar gafele (mai mici sau mai mari) nu pot fi evitate.

Gafele „de Oscar” sunt destul de numeroase

Astfel, cea mai rasunatoare gafa a fost ce in care filmul La La Land a fost anuntat ca cel mai bun film al anului, desi membrii Academiei au votat un cu totul alt film – Moonlight.

Ulterior, organizatorii au revenit si au anuntat castigatorul corect, iar greseala a pornit de la faptul ca Warren Beatty a citit numele castigatorului de pe plicul ce desemna „cea mai buna actrita in rol principal”.

O alta gafa a avut loc cu cativa ani in urma, cand fotografia unei femei a fost inclusa in videoclipul dedicat artistilor ce si-au pierdut viata in acel an. Greseala a constat in faptul ca doamna respectiva era inca in viata.

Gafele isi pot face aparitia si in alte momente

Galele Oscar nu sunt singurele in care au aparut asemenea probleme, iar exemplele sunt numeroase.

Un eveniment similar a avut loc in cadrul premiilor Mobo decernate in Marea Britanie, ce rasplatesc cei mai buni artisti de culoare.

Prezentatorul a primit un plic gresit in momentul in care a anuntat cantecul anului, iar cei de la WSTRN s-au bucurat timp de o ora, pana cand organizatorii au revenit si au anuntat adevaratul castigator (trupa MC Abra Cadabra).

Una dintre cele mai cunoscute gafe a avut loc in cadrul unei gale Miss Universe (mai precis cea din 2015). Prezentatorul evenimentului a anuntat castigatoarea intr-un mod destul de ciudat: „Miss Universe 2015 este Columbia!!”.

Dupa ce castigatoarea a fost incoronata, prezentatorul si-a dat seama de eroarea comisa si a revenit, dar stau si ma intreb ce este in sufletul concurentei ce a fost anuntata pe primul loc pentru ca apoi sa fie „retrogradata”.

Un gafa penibila a avut loc in 2002, la gala MTV Music Awards, ce a avut loc de ziua lui Michael Jackson. Organizatorii s-au gandit sa ii ofere acestuia un tort, iar evenimentul a fost anuntat de Britney Spears, ce a afirmat ca il considera pe cantaret „artistul mileniului”.

Odata cu ridicarea premiului, Michael a tinut un discurs in care multumea tuturor pentru premiul „artistul mileniului”, iar acest eveniment a ramas pentru posteritate momentul in care Michael Jackson a multumit pentru primirea unui premiu inexistent.

Este drept ca au exista si momente in care organizatorii au anuntat un castigator al unui eveniment si au fost contrazisi de catre participanti. Astfel, dupa ce Taylor Swift a fost anuntata drept castigatoarea unui trofeu pentru cel mai bun videoclip, Kanye West a urcat pe scena si a spus ca nu aceasta ar fi trebuit sa castige.