Cele mai tari gafe verbale facute de oamenii din sport

Cele mai tari gafe verbale facute de oamenii din sport

Atunci cand vorbim despre sportivi, performantele acestora sunt insotite intotdeauna de renumele de „gafeuri”, in special cand este vorba despre conferintele de presa. Desi gafele acestora sunt explicabile, deoarece sportul este un domeniu in care se munceste foarte mult si sportivii nu mai au intotdeauna timp si pentru studiu, gafele sportivilor raman memorabile peste timp si ne ofera o sursa inepuizabila de amuzament.

Oamenii din sport nu au cunostiinte geografice deosebite

In afara gafelor verbale, oamenii din sport sunt uneori dezorientati din punct de vederea geografic, iar acest lucru se explica si datorita deplasarilor dese pe care le fac.

Astfel, un fotbalist celebru nu prea stia unde se afla clubul la care s-a transferat si le-a transmis suporterilor ca merge sa joace la o echipa aflata in partea opusa a tarii.

Presedintele unui club renumit din Romania a fost victima unei gafe imense, atunci cand s-a deplasat sa asiste la tragerea la sorti pentru Europa League. Acesta a ajuns insa in orasul in care se efectuau tragerile la sorti pentru Liga Campionilor si a aflat acest lucru numai in momentul in care s-a deplasat la sala unde era organizat evenimentul, numai ca acolo se desfasura o expozitie de pictura.

Un alt fotbalist a cazut in derizoriu dupa ce a postat pe Facebook mesajul „ Victorie frumoasa a lui Real Madrid in impotriva catalanilor de la Athletic Bilbao”. Nu stiu insa cat de bine le-a picat acest lucru fanilor din Tara Bascilor, deoarece Bilbao nu se afla in Catalunia, ci in Tara Bascilor.

Suporterii bosniaci detin insa intaiatatea in acest top, deoarece si-au achizitionat bilete gresite. Nationala acestora urma sa dispute un meci cu Lituania, dar acestia si-au achizitionat bilete pentru Letonia. Va dati seama cum au reactionat miile de suporteri atunci cand au ajuns la destinatie si au aflat ca au mers intr-o alta tara!

Gafele verbale sunt la ordinea zilei

Sportivii sunt unii dintre cei mai mediatizati oameni de pe planeta, iar conferintele de presa ale acestora sunt urmarite uneori de sute de mii de oameni, astfel ca fiecare gafa este remarcata imediat si se imprastie rapid pe tot globul, datorita mijloacelor de comunicare si al internetului.

Astfel, unul dintre fotbalisti a sustinut examenul de bac la istorie, iar cand a iesit a fost intrebat cum a decurs examenul. Acesta a raspuns ca „i-a picat Comuna din Paris, dar a rugat comisia sa schimbe subiectul, pentru ca nu le prea are cu geografia”.

Un alt fotbalist a fost intrebat din ce orase provin suporterii echipei sale. Acesta a raspuns ca „40 % sunt din provincie si 80% sunt din Bucuresti”.

Un conducator de club a avut o replica spumoasa atunci cand a spus ca poate sa prinda „emangita” in cazul in care sta ud.

Un alt presedinte de club rememora cearta cu un fost presedinte de federatie in care spunea ca ”m-am certat cu acesta, dar nu au fost jigniri. Eu l-am facut zdreanta, el mi-a spus ca sunt oligofren, dar important este ca nu ne-am insultat”.

Un presedinte de club a sustinut ca echipa sa este singura „ce poate sparge cvartetul Rapid – Steaua – Dinamo”, confundand astfel cvartetul (patru) cu trioul (trei).